Studieplatform Trial Eye

6 juli 2021

*Besloten is te stoppen met het studieplatform Trial Eye voor oncologie en hematologie. Deze pagina wordt later vernieuwd*

Voor ziekenhuismedewerkers:

Trial Eye is toegankelijk voor ziekenhuispersoneel dat betrokken is bij of geïnteresseerd is in klinisch onderzoek. De OncoWest ziekenhuizen maken deels gebruik van het regionaal trial overzicht. Dit houdt in dat naast een compleet overzicht van alle openstaande studies binnen de oncologie en hematologie in Nederland ook gefilterd kan worden op het eigen ziekenhuis en op de andere OncoWest ziekenhuizen.

 

Overzicht openstaande studies landelijk, in eigen ziekenhuis én binnen RO West

Ziekenhuismedewerkers kunnen zoeken naar lopende studies landelijk maar ook binnen het eigen ziekenhuis en binnen de regio van RO West. Dit informatieoverzicht is vanaf nu altijd online beschikbaar. Er zijn dus geen excellijstjes meer nodig. Via vaste contactpersonen in de zeven ziekenhuizen zorgt iClusion voor het bijhouden van de actuele informatie.

Elke ziekenhuismedewerker in Nederland kan een gratis account aanmaken op Trial Eye. iClusion kan deze dienst kostenloos beschikbaar stellen door sponsoren te helpen met het opstarten van studies. iClusion krijgt hier namelijk een vergoeding voor. In ruil voor de service aan RO West krijgt iClusion de mogelijkheid om studies aan te bieden aan de ziekenhuizen die onafhankelijk kunnen besluiten of ze willen deelnemen of niet.

 

www.Heyleys.nl 

Vorig jaar lanceerde iClusion een website voor patiënten en hun naasten: www.heyleys.nl. Deze website bevat dezelfde studies als Trial Eye maar de getoonde informatie is aangepast in begrijpelijke taal voor patiënten. Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met patiëntverenigingen, artsen en verpleegkundigen en is bedoeld om patiënten aan te moedigen het gesprek, over klinisch onderzoek met hun behandelaars, aan te gaan.

 

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen over het studieplatform kun je contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Ziekenhuis Werkgroep Klinisch Onderzoek Emailadres
Alrijne Ziekenhuis Esther van Staveren ervanstaveren2@alrijne.nl
Groene Hart Ziekenhuis Kim van Elst Kim.van.Elst@ghz.nl
HagaZiekenhuis Yorrick Visser Y.Visser@hagaziekenhuis.nl
HMC Diana  Grootendorst diana.grootendorst@landsteiner.nl
LangeLand Ziekenhuis Martien Lugt m.lugt@llz.nl
LUMC Elma Meershoek – Klein Kranenbarg W.M.Meershoek-Klein_Kranenbarg@lumc.nl
LUMC Jan Ouwerkerk J.Ouwerkerk@lumc.nl
LUMC Birgit van den Bos B.van_den_Bos@lumc.nl
Reinier de Graaf Gasthuis Edith van Druten E.vanDruten@rdgg.nl

www.trial-eye.com

www.heyleys.nl

www.iclusion.com