Disclaimer

20 maart 2019

OncoWest besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling en inhoud op deze website. Het kan echter voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolledig, verouderd of om andere redenen niet langer correct is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. OncoWest aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van onze website. Datzelfde geldt voor materialen of documenten die via deze site gedownload zijn.

De websites waar OncoWest naar verwijst, controleren wij regelmatig op betrouwbaarheid. OncoWest kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die worden aangeboden op websites van derden.

De auteursrechten van de inhoud van deze site behoren toe aan het programmateam OncoWest, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Op het logo en de naam OncoWest, Oncologie West-Nederland rust auteursrecht. Tevens is het logo geregistreerd. Het logo mag alleen worden gebruikt na voorafgaande schriftelijke toestemming. De inhoud van de website mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. In andere gevallen mag de informatie op de website worden gebruikt met bronvermelding en een link naar de betreffende pagina.