Bent u huisarts in de regio en wilt u met ons meedenken?

22 december 2020

Bent u huisarts in de regio en wilt u met ons meedenken?

Samenwerking in de zorg voor mensen met en na kanker, zowel binnen het ziekenhuis alsook daarbuiten, is essentieel. De huisarts ziet kankerpatiënten in verschillende ziektefasen en is het vaste aanspreekpunt voor de patiënt in de gezondheidszorg. De vertegenwoordigers van de oncologiecommissies (VOC) in het Regionaal Oncologienetwerk West willen daarom graag met huisartsen in de regio in gesprek over verbinding met de huisartsenzorg. Denk hierbij aan:

  • Contact met de patiënt tijdens het zorgproces
  • Nazorg in de huisartsenpraktijk
  • Individueel zorgplan
  • Palliatieve zorg

 

Aanmelden voor online bijeenkomst 2 februari a.s. 

RO West organiseert dinsdag 2 februari 2021 van 17.00 – 18.30 uur een online bijeenkomst met huisartsen en medisch specialisten om de verwachtingen over en weer op te halen. Bent u huisarts in de regio en wilt u meedenken en meepraten? Laat het ons weten en stuur een mail naar Natascha Walpot (programmamanager RO West): N.M.Walpot@lumc.nl. U ontvangt dan van ons een uitnodiging met een link naar de Teams Meeting.

 

Lees hier het NHG-Standpunt Oncologische zorg in de huisartsenpraktijk (bron NHG).

Lees hier meer informatie over samenwerkingsverbanden tussen zorgaanbieders in de eerste, tweede en derde lijn, gericht op het verlenen van hoogwaardige oncologische zorg in de regio (bron IKNL).