Jaarverslag 2022

13 juni 2023

Het OncoWest jaarverslag 2022 staat online. Behalve de gerealiseerde projecten van onze 9 expertteams en 3 netwerkgroepen vindt u in het verslag een overzicht van het aantal patiëntbehandelingen binnen onze regio (West-Nederland). Dit in vergelijking tot de aantallen in heel Nederland. 9,4% van alle kankerpatiënten in Nederland wordt in onze regio behandeld.

Verder zijn er successen vanuit lopende Citrien projecten. Dit zijn oa. een warme overdracht tussen ziekenhuizen voor de patiënt met ovariumcarcinoom voor een HIPEC behandeling, een MDO-formulier voor de regio, een pilot met de eerstelijn om aanvullende sociale psychologische informatie over de patiënt te verkrijgen, inzicht in patiëntervaringen door een spiegelbijeenkomst Ovariumcarcinoom.

Belangstellenden weten ons netwerk steeds beter te vinden. Inmiddels zijn er 304 leden (283 in 2022) actief betrokken bij onze expertteams en netwerkgroepen. Ook groeit de belangstelling voor OncoWest. Via Linkedin is het aantal volgers verdubbeld ten opzichte van vorig jaar en neemt het aantal nieuwsbrief abonnees en website bezoekers toe.

 

Ga naar het jaarverslag 2022