Voorinschrijving nu geopend: Help mee om de kwaliteit van zorg voor patiënten met ongeneeslijke kanker te verbeteren!

15 augustus 2023

In opdracht van KWF ontwikkelde het programma Scholing Palliatieve Zorg 3 Basisscholingen Palliatieve zorg;

  • voor verzorgenden,
  • voor verpleegkundigen en
  • voor verpleegkundig specialisten (VS), physician assistants (PA) en artsen.

Palliatieve zorg richt zich op het behoud van een hoge kwaliteit van leven bij mensen met een ongeneeslijke ziekte, zoals ook kanker. En omdat mensen steeds langer leven met ongeneeslijke kanker is het van belang, voor goede zorgverlening, dat alle zorgverleners hierin geschoold zijn.

De scholing werd ontwikkeld op basis van bestaand onderwijsmateriaal en in samenwerking met anderen en richt zich op zorgverleners die nog niet eerder een scholing in palliatieve zorg volgden.

Accreditatie is aangevraagd en de scholing is flexibel te volgen, waardoor zorgverleners deze eenvoudig kunnen inpassen in drukke schema’s. De scholingen worden incompany en via open inschrijving verspreid door heel het land aangeboden.

De exacte data en locaties voor de scholing zijn nog niet bekend maar de voorinschrijving is nu geopend! Zorgverleners kunnen alvast via onderstaande link aangeven dat zij interesse hebben. Na inschrijving wordt je als eerste op de hoogte gebracht van de beschikbare data en locaties in de regio zodra deze bekend zijn.

 

Schrijf hier in: Meer informatie over het programma Scholing Palliatieve Zorg vindt u hier.

Neem bij vragen contact op met scholingPZ@amsterdamumc.nl.