Regionaal Oncologienetwerk West symposium voor professionals uit de 1ste lijn

28 juni 2022

Save the date! Inschrijven kan binnenkort.

Schrijf nu in voor het Regionaal Oncologienetwerk West symposium voor professionals uit de 1ste lijn!

24 november 2022 van 12.30 – 17.00 uur, locatie ECC Leiden

In West Nederland zijn, net als in andere delen van Nederland, de ontwikkelingen voor oncologische behandelingen en de beste patiëntenzorg volop in beweging. Medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, casemanagers en andere professionals van de zeven ziekenhuizen die samen het Regionaal Oncologienetwerk West (RO West) vormen, vinden het belangrijk om de eerstelijns zorgprofessionals uit de regio te informeren over deze ontwikkelingen. Daarnaast is het doel van het symposium om informatie te delen over tumor specifieke (netwerk)zorg en welke rol  de huisartsenpraktijk hierin kan spelen.

Met het oog op de steeds verdergaande intensievere regionale samenwerking tussen ziekenhuizen om patiënten met kanker de beste zorg te kunnen bieden en de verschuiving van zorgtaken van de tweede- naar de eerstelijn, mag u dit symposium niet missen!

Kosten deelname 40 euro (bijeenkomst is geaccrediteerd).

Voor aanmelden (via Boerhaave Nascholing), het volledige programma, de sprekers en de locatie klik hier!

Medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, casemanagers en andere professionals van het RO West vinden het belangrijk om de eerstelijns zorgprofessionals uit de regio te informeren over de laatste ontwikkelingen voor oncologische behandelingen, tumor specifieke (netwerk)zorg en welke rol de huisartsenpraktijk hierin kan spelen.

 

Het RO West is een samenwerkingsverband tussen zeven ziekenhuizen in West-Nederland: Alrijne ZiekenhuisGroene Hart ZiekenhuisHagaZiekenhuisHaaglanden Medisch Centrum (HMC)LangeLand ZiekenhuisLeiden University Medical Center en het Reinier de Graaf ziekenhuis.