OncoWest symposium voor eerstelijns zorgprofessionals uit West-Nederland – geannuleerd!

23 maart 2023

Helaas hebben we deze bijeenkomst moeten annuleren vanwege te weinig aanmeldingen. Er wordt bekeken of we het informatieve programma in een andere vorm kunnen aanbieden.

Met vragen kunt u contact opnemen met het programmateam OncoWest.

 

23 november 2023 vanaf 12:30 uur

OncoWest Symposium voor eerstelijns zorgprofessionals in West-Nederland

Samen in gesprek over een toekomstbestendig zorgnetwerk voor de regio

Inclusief lunchbuffet en afsluitende netwerkborrel in het ECC in Leiden

Accreditatie toegekend door ABC1, NAPA: 3 punten
Accreditatie aangevraagd bij VSR en NVvPO

 

Wij nodigen huisartsen, physician asssistants, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners en zij die hiervoor in opleiding zijn van harte uit voor het tweede OncoWest Symposium voor eerstelijns zorgprofessionals in West-Nederland. Deze regiobijeenkomst is een initiatief van Alrijne Ziekenhuis, Groene Hart Ziekenhuis, Haaglanden Medisch Centrum, HagaZiekenhuis (locatie Den Haag en Zoetermeer), LUMC en Reinier de Graaf Gasthuis. Het doel is om de kennisdeling en informatieoverdracht van de oncologische zorg tussen de huisarts en het ziekenhuis te optimaliseren. Een goed gestroomlijnde netwerksamenwerking is in het belang van de patiënt en de geboden kwaliteit van zorg.

Wij nemen u mee in de laatste ontwikkelingen van oncologische behandelingen, de nazorg, de palliatie fase en de geldende regionale afspraken. De kennis die u opdoet kunt u direct inzetten bij het doorverwijzen van uw patiënten maar ook bij het behandelen van bijwerkingen en aanverwante aandoeningen.

De aangesloten ziekenhuizen hebben een grote hoeveelheid kennis, expertise en ervaring op het gebied van oncologie. De uitwisseling van al die kennis en expertise neemt dankzij OncoWest verder toe, waardoor de ziekenhuizen meer van elkaar kunnen leren en de patiënt de beste en gelijkwaardige zorg krijgt in ieder deelnemend ziekenhuis. Tegelijkertijd kunnen specifieke onderdelen van een zorgtraject in de toekomst juist mogelijk op één plek binnen het netwerk plaatsvinden, waar de beste specialisten uit de regio samenkomen. Bijvoorbeeld voor de operatie van een zeldzame tumor. Voor een patiënt biedt dit zekerheid en gemak. De beste zorg is namelijk dichtbij als het kan, verder weg als het moet.

Wij kijken ernaar uit u 23 november te verwelkomen in het vernieuwde ECC Leiden* (voorheen Holiday Inn Leiden)!

 

Sponsoring
Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Brystol Myers Squibb en Pierre Fabre.

 

Meer informatie en inschrijving: www.boerhaavenascholing.nl