5 vragen aan ….

10 februari 2022

5 vragen aan ...

Benieuwd naar de leden in het Regionaal Oncologienetwerk West? Wilt u weten wat hen drijft en welke (persoonlijke) ambities zij hebben voor regionale samenwerking? U leest het hier.


Aan het woord is:

Erdogan Batman, internist-oncoloog 
Namens Alrijne Zorggroep lid Bestuurlijk Overleg (BO) en Vertegenwoordiger Oncologie Commissies (VOC) RO West

 

Wat is je rol in RO West?

In mijn rol als voorzitter oncologiecommissie van Alrijne neem ik deel aan het bestuurlijk overleg (BO) van RO West. Daarnaast ben ik actief betrokken in de vergaderingen van de oncologie commissie vertegenwoordigers (VOC) van RO West om gezamenlijke ambities verder vorm te geven.

 

Wat is je persoonlijke motivatie om bij te dragen aan RO West?

Ik vind dat samenwerken meer mogelijkheden geeft en bijdraagt aan betere patiëntenzorg en innovatie. Mijn motivatie is om de beste zorg dichtbij huis aan onze patiënten te bieden. RO West zorgt ervoor dat we samen sterk zijn voor de beste zorg.

 

Waar haal je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie is klaarstaan en een luisterend oor hebben voor de kwetsbare patiënten met kanker. De filosofie “mens zijn en mens blijven” zorgt ervoor dat ik me altijd bewust ben van mijn werk als oncoloog. Streven naar tevreden patiënten geeft mij veel voldoening om mijn werk met plezier te doen.

 

Wat is voor jou een aansprekend voorbeeld van regionale samenwerking op het gebied van oncologie?

Het goed functioneren van tumor boards en werkgroepen, het hebben van een gemeenschappelijke vademecum en zorgen voor optimale therapie richtlijnen.

 

Welke ambitie zie je voor RO West dit jaar?

Samen ervoor zorgen dat onze patiënten in de regio de beste zorg blijven krijgen.

 

 

De volgende keer aan het woord:
Danny Houtsma, internist-oncoloog in het HagaZiekenhuis