Mini workshop kankerpatiënten: Jezelf als beste vriend behandelen, hoe doe je dat?

29 maart 2022

Jezelf als beste vriend behandelen, hoe doe je dat?

Deze mini workshop is gratis en een aanrader voor patiënten voor, tijdens of na de behandeling van kanker !

Gastspreker is Hende Bauer (oprichter Centrum Mindfulness)
19 april van 15:30 tot 17:00 uur, op het informatieplein Oncologie (naast de hoofdingang van HMC Antoniushove in Leidschendam).

Als het leven tegen zit, omdat we te maken krijgen met ziekte, verlies, verdriet en teleurstellingen, dan hebben we steun, troost en begrip nodig. Van anderen, en ook van onszelf. Voor veel mensen is dit lastig. Juist als we dit het hardst nodig hebben, kunnen we ons niet altijd goed opvangen. In deze mini workshop leer je jezelf te behandelen als een vriend. Dit vergt soms wel een wat langere training, maar in deze les leer je de basisprincipes. We doen enkele korte oefeningen en je krijgt uitleg.

Meld je aan via infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl of bel 088 979 4005

 

Hende Bauer:

“Na mijn afstuderen als psycholoog in 1988 heb ik gewerkt als behandelaar en trainer; ik ben psychotherapeut (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en opleider op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Ook ben ik supervisor VGCT, supervisor NVP en leersupervisor NVP (voor supervisie over supervisie). Sinds 2000 houd ik me steeds meer intensief bezig met meditatie en mindfulness.”