Werkconferentie RO West 2021

16 november 2021

Werkconferentie RO West 2021 (online!)

De jaarlijkse Werkconferentie van Regionaal Oncologienetwerk West wordt maandagavond 29 november 2021 online gehouden (ipv Museum Beeld en Geluid vanwege verscherpte coronamaatregelen).

Betrokkenen bij RO West nodigen wij hierbij van harte uit om deel te nemen. Het belooft een interactieve avond te worden met een boeiend programma. Wij hopen dat u erbij bent! Graag horen wij voor 23 november of u komt via onderstaande link.

< U kunt hier aanmelden >

 

Programma (tijden iets gewijzigd)

19:00  Welkom en opening door host Cor de Kroon (gyn. oncoloog LUMC)

  • Gastspreker Michel Wouters, Hoogleraar Kwaliteit van de oncologische zorg met focus op data gedreven verbetering van patiëntuitkomsten, chirurg-oncoloog en internationaal expert kwaliteitsmeting, audit en feedback in de medisch specialistische zorg. Als voorzitter van de Stichting Oncologische Samenwerking (SONCOS) stond hij aan de basis van multidisciplinaire kwaliteitsnormen en kwaliteitsregistraties voor de oncologische zorg.
  • Netwerktumorgroep (NTG) professionals over persoonlijke drijfveren en kijk op samenwerking (video deel 1)
  • Paneldiscussie met ziekenhuisbestuurders en vertegenwoordigers oncologiecommissies

Pauze

  • Netwerktumorgroep professionals over persoonlijke drijfveren en kijk op samenwerking (video deel 2)
  • Waarmee maakt RO West het verschil? Netwerkzorg vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Paneldiscussie met zowel interne betrokkenen als externe deskundigen.

21:00 Afsluiting door host Cor de Kroon